Szülinapi buli a pitypang óvodában, egy emeletes Chocolate Dreams tortával

Ha szülinapi buli van az óvodában, akkor a Chocolate Dreams torta garantált siker lesz, főleg hogyha még emeletes is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Pestszentlőrinci Pitypang óvodában tartott szülinapi buli résztvevőinek elégedettsége! De lássuk a részleteket…

exkluzív szülinapi torta rendelés BudapestenA kisfiam 4. születésnapjára készítettem egy emeletes “Csoki Álmok” tortát, mert abban biztos voltam, ha valamivel, akkor egy szuper nagy csoki tortával nem fogok mellényúlni a lurkók körében. Emeletes torta révén a felső szintet punccsal töltöttem, és különböző népszerű csokoládékkal díszítettem, mert tudtam, hogy most a díszítésre is különösen sok jelentkező lesz. A torta alsó része pedig csokoládéval volt töltve, és kívülről szintén ehető csoki díszítést kapott.

Sokat készültem erre az eseményre, ugyanis ez kisfiam első szülinapi bulija az óvodában, ezért nem lehetett felsülni, nehogy a többi gyerkőc később panaszt tegyen, hogy nem ízlett a torta… 🙂 Készítettem már egy pár tortát életem során, de ez akkor is jubileumi volt, és nagy jelentőséggel bírt számomra. Rá is ment legalább fél nap, mire minden a helyére került és azt mondhattam, hogy kész vagyunk! Kívülről tetszett a dolog, már csak a nagy tesztelés maradt hátra másnap.

És végre eljött a várva várt, nagy torta teszt napja… 🙂

szülinapi buli egy csoki álmok torta társaságában

Az biztos, hogy a torta komoly súlyt képviselt, de nem csak azért, mert emeletes volt, hanem mert ezt különösen megküldtem “cuccal”. Sokan tudják rólam, hogy az alapanyagokkal sosem spórolok, de most aztán még én is azt mondtam, hogy ez túl durva. Mire az ovi melletti parkolótól beértünk az óvodába, a hátunkba, vállunkba és a karunkba is izomgörcs lett, olyan súlyt képviselt a torta. Nem lakunk messze az ovitól, de ezt gyalog esélytelen lett volna behozni (Kb. 300 méter), és ez nem vicc. Na de mindegy is, mert a java még csak most jött!

A pitypang ovi kis hősei körében rögtön nagy visszatetszést keltett a hatalmas torta, tehát félig nyert ügyünk volt. Gyorsan bevittük a konyhára, és ott is mindenki megjegyezte, hogy te jó ég, de nagy ez a torta, és szerencsére a tetszésüket nekik is elnyerte egyből. A nagy torta tesztet nem tudtuk természetesen megvárni, mert csak ebéd után vágták fel az emeletes “csoki álmot”, ezért addig maradt a bizakodás, hogy milyen lesz majd a visszajelzés, mert mint minden tortába, ebbe is szívemet lelkemet beleadtam, talán most még egy kicsivel többet is. Hiszen a mottóm is ez:

“Az ember csak abban érhet el sikereket, amit szívből csinál!”

És a reményeink beigazolódtak, nagyon pozitív visszajelzések jöttek a gyerekek, a dadusok, és a további személyzet részéről, hogy nekik nagyon ízlett, és szinte az utolsó falatig elfogyasztották szerencsére. Nekünk ez az igazi siker…

Így utólag még egyszer üzenem nekik: KEDVES EGÉSZSÉGÜKRE 🙂